Babka Mash z boczkiem
Babka Mash z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 9g białka, oraz 42g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, grubo zmielony pieprz, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zacieru z dyni i babki, Kremowa babka i Squash mielona Masa wołowa, oraz Placki Z Boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu i dodać cebulę, czosnek i boczek. Gotować, aż boczek jest chrupiące, o 12 do 15 protokół. Wymieszać bulion i 1 szklankę gęstej śmietany. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego i dodać plantany. Gotować na wolnym ogniu, aż plantany będą miękkie, około 5 do 8 minut.
Dodać pozostałe 1/4 szklanki śmietany i sól i pieprz. Mash razem, aż dobrze połączone.
Przełożyć do miski i podawać.
Dodaj trochę więcej bulionu, jeśli zacieru jest zbyt suchy.