Babganoush-Hummus Pasta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Babganoush-Hummus Pastan. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 736 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, orzeszki piniowe, bakłażan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Babganoush-Makaron Hummusowy (Wegański), Makaron Hummus Z Natką Pietruszki, oraz Pikantny Makaron Chipotle Hummus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży garnek wody do wrzenia, słonej wody i ugotować makaron do al dente.
Podczas gdy woda gotuje się podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować 1 do 2 protokół następnie dodać bakłażana i ciecierzycy i wymieszać do herbu. Doprawić ciecierzycę i bakłażana kminkiem, kolendrą, płatkami czerwonej papryki, solą i pieprzem, przykryć pokrywką i pozostawić do gotowania przez około 10 minut. Wymieszać skórkę z cytryny i nadal gotować, aż bakłażan rozpadnie się, o kolejne 5 do 10 protokół.
Wyjmij warzywa z patelni i umieść w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza.
Dodać bulion warzywny i pastę tahini i proces aż do konsystencji sosu.
Dodać sos z powrotem do rondla i podgrzewać na małym ogniu, aż będzie gotowy do podania.
Do sosu dodać chochlę skrobiowego płynu do gotowania, odcedzić makaron i wrzucić makaron z sosem z ciecierzycy i bakłażana 1 minutę, a następnie top z pietruszką i orzeszkami pinii.
Umieścić w naczyniu do serwowania.