Babeczkowe Ciasto Jagodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z jagodami. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 310 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 315 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczkowe Ciasto Jagodowe, Jagodowe Ciasto Kawowe Muffin, oraz Babeczka Jagodowa / Bochenek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 10-calowy talerz ciasto Deep-dish.
W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
W dużej misce ubij razem masło i 1 szklankę cukru, aż będą lekkie i puszyste. Beat in egg. Ubić ekstrakt z wanilii i mleko, aż dobrze połączone.
Dodać mieszaninę mąki do mokrych składników i mieszać, aż tylko połączone.
Wlać ciasto do przygotowanego talerza ciasta. Top ciasto z jagodami jak najbardziej równomiernie.
Wierzch ciasta posypać pozostałymi 2 łyżkami cukru.
Piec ciasto przez 10 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 163°. Kontynuuj piec, aż wierzch ciasta będzie złoty, a tester wyjdzie czysty, 50-60 minut.