Babeczki Z Rodzynkami Jabłkowymi

Babeczki Z Rodzynkami Jabłkowymi
Need a wegetariański posiłek poranny? Babeczki z rodzynkami jabłkowymi mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 200 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, orzechy włoskie, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Z Rodzynkami I Jabłkami, Babeczki Z Rodzynkami Jabłkowymi, oraz Babeczki Z Rodzynkami Bez Jajek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połączyć wodę, cukier, jabłka, rodzynki, masło, cynamon, gałka muszkatołowa i goździki w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Zdjąć patelnię z ognia i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W dużej misce wymieszaj orzechy i sodę oczyszczoną z mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj schłodzoną mieszaninę do miski i mieszaj do wymieszania. Napełnij wysmarowane miniaturowe puszki muffinów cieście do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Piec przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Uwaga: dodatkowe muffinki można przechowywać w zamykanej torbie zamrażarki
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia2
Magazyn