Babeczki z masłem orzechowym z polewą czekoladową
Przepis Peanut Butter Cupcakes z polewą czekoladową może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina i 35 minut. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 257 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, kremowe masło orzechowe, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Orzechowym, Czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym, oraz Czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, woda, olej, jajka i 3/4 szklanki masła orzechowego z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce, wymieszać lukier i 1/4 szklanki masła orzechowego. Babeczki Frost z lukrem.
Posypać orzeszkami ziemnymi; nacisnąć lekko do lukru.