Babeczki Z Masłem Orzechowym I Dżemem Niespodzianka
Peanut Butter-Jam Surprise Cupcakes to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 780 kalorii, 15g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kremowe masło orzechowe, domino cukier granulowany, maślanka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Babeczki Z Masłem Orzechowym, Babeczki Czekoladowe Z Masłem Orzechowym # OXOGoodCupcake, oraz Crumble-Topped Peanut Butter Strawberry Jam Bars.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier granulowany, ubijając aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Dodaj masło orzechowe, ubijając, aż będzie gładka.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; dodać do mieszaniny masła orzechowego na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszaj ekstrakt z wanilii.
Łyżka 2 Łyżki. ciasto w każdej z 24 papierowych kubków do pieczenia w patelniach muffin. Dollop 1 zaokrąglone łyżeczki. swojego ulubionego smaku dżem w środku ciasta w każdej filiżance. Wierzch równomiernie z pozostałym cieście (około 2 łyżki. w każdej filiżance), pokrywając dżem.
Piec w 375 przez 18 do 20 minut lub do złotego koloru.
Ostudzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
Wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu. Pył z cukrem cukierniczym.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.