Babeczki Z Indyka
Babeczki z indyka mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Jeśli masz Betty chocolate candy posypki, smak ciasto mix, betty rich & kremowy mleczny lukier czekoladowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki Z Indyka, Babeczki Z Indyka Na Święto Dziękczynienia, oraz Łatwe Babeczki Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Zrobić, piec i fajne ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki.
Umieść pozostały lukier w rogu zamykanej plastikowej torby z zamrażarką. Odetnij mały róg torby.
Aby udekorować każdą babeczkę, rura 1-calowy kopiec lukru na 1 stronie babeczki, aby wyglądać jak głowa indyka. Wykonaj oczy z białego lukru dekorującego i brązowego żelu dekorującego; dodaj cukierkową kukurydzę do dzioba. Aby pióra, rury lukier po przeciwnej stronie, aby trzymać kukurydzę cukierków; umieść kukurydzę cukierków pionowo na lukrze, aby wyglądać jak pióra.
Posypać czekoladowe posypki cukierków w pobliżu głowy i u podstawy piór. W razie potrzeby, dodać kukurydzę cukierków u podstawy cupcake dla stóp. Przechowywać luźno przykryte.