Babeczki z galaretką Paleo Donut

Babeczki z galaretką Paleo Donut
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, paleolitycznego i laktoowo-owowego wegetariańskiego deseru ? Babeczki z galaretką Paleo Donut mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis pozwala na przygotowanie 12 porcji, każda zawiera 115 kalorii , 2 g białka i 4 g tłuszczu . Za 63 centy za porcję przepis ten pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt waniliowy, miód, olej kokosowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 40 minut . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Galaretka z galaretki , Koktajl z masła orzechowego i galaretki oraz Galaretka z gruszki i papryczki jalapeño .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż 12 foremek na muffiny papilotkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Kandyzowanego Imbiru, Zmiksowanego W Malakserze1 1/2 Szklanki Kandyzowanego Imbiru, Zmiksowanego W Malakserze
1 Opakowanie (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady BAKER'S®1 Opakowanie (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady BAKER'S®
2
Zmiksuj mus jabłkowy, olej kokosowy, jajka, miód i ekstrakt waniliowy w robocie kuchennym lub blenderze ręcznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Olej KokosowyOlej Kokosowy
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dekoracje CukierkoweDekoracje Cukierkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1 Duża Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Duża Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Przenieś mieszankę do dużej miski; wmieszaj mąkę kokosową, sól i sodę oczyszczoną, aż ciasto będzie stałe, ale łatwe do nabierania łyżką. W razie potrzeby rozcieńcz mieszankę mlekiem migdałowym. Napełnij przygotowane foremki na muffiny ciastem do około 2/3 wysokości; łyżką i wmieszaj dżem malinowy do każdej foremki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KokosowaMąka Kokosowa
Dżem MalinowyDżem Malinowy
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Opakowanie Podwójnie Nadziewanych Ciasteczek Oreo1 Opakowanie Podwójnie Nadziewanych Ciasteczek Oreo
Pinta 9 Uncji Płynu świeżo Zagotowanej WodyPinta 9 Uncji Płynu świeżo Zagotowanej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Kandyzowanego Imbiru, Zmiksowanego W Malakserze1 1/2 Szklanki Kandyzowanego Imbiru, Zmiksowanego W Malakserze
Opcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła OrzechowegoOpcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła Orzechowego
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w babeczkę będzie czysta, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mikro Bazylia Opalowa Do DekoracjiMikro Bazylia Opalowa Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Mleka3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Mleka
1 Opakowanie (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady BAKER'S®1 Opakowanie (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady BAKER'S®
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn