Babeczki z galaretką Paleo Donut

Babeczki z galaretką Paleo Donut
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, paleolitycznego i laktoowo-owowego wegetariańskiego deseru ? Babeczki z galaretką Paleo Donut mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis pozwala na przygotowanie 12 porcji, każda zawiera 115 kalorii , 2 g białka i 4 g tłuszczu . Za 63 centy za porcję przepis ten pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt waniliowy, miód, olej kokosowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 40 minut . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Galaretka z galaretki , Koktajl z masła orzechowego i galaretki oraz Galaretka z gruszki i papryczki jalapeño .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż 12 foremek na muffiny papilotkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręcznik Papierowy TeksturowanyRęcznik Papierowy Teksturowany
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
2
Zmiksuj mus jabłkowy, olej kokosowy, jajka, miód i ekstrakt waniliowy w robocie kuchennym lub blenderze ręcznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Słoik Grubego Musu JabłkowegoSłoik Grubego Musu Jabłkowego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Wskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 LiściowyWskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 Liściowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
2 Duże Jajka Plus 3 Białka2 Duże Jajka Plus 3 Białka
3
Przenieś mieszankę do dużej miski; wmieszaj mąkę kokosową, sól i sodę oczyszczoną, aż ciasto będzie stałe, ale łatwe do nabierania łyżką. W razie potrzeby rozcieńcz mieszankę mlekiem migdałowym. Napełnij przygotowane foremki na muffiny ciastem do około 2/3 wysokości; łyżką i wmieszaj dżem malinowy do każdej foremki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KokosowaMąka Kokosowa
Dżem MalinowyDżem Malinowy
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1/2 Szklanki Beztłuszczowej Gorącej Polewy Lodowej Z Krówkami1/2 Szklanki Beztłuszczowej Gorącej Polewy Lodowej Z Krówkami
3 Duże Cebule, Starte3 Duże Cebule, Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręcznik Papierowy TeksturowanyRęcznik Papierowy Teksturowany
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w babeczkę będzie czysta, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wytrzymałe, Zamykane Ponownie Torby PlastikoweWytrzymałe, Zamykane Ponownie Torby Plastikowe
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn