Babeczki z dyni waniliowej z kremem cynamonowym

Babeczki z dyni waniliowej z kremem cynamonowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj babeczki z dynią waniliową z kremem cynamonowym. Ten przepis służy 24 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 2G białka, oraz 29g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 43440 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz skracanie warzyw, betty crocker niesamowite wilgotne ciasto waniliowe mix, cukier puder, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Gingersnap Z Prostą Waniliową Fasolką Cynamonową, Babeczki z dyni Brownie z masłem waniliowym, oraz Babeczki Z Dyni Z Masłem Cynamonowo-Rumowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° F. w dużej misce wymieszać wszystkie składniki, ciasto będzie bardzo grube.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Babeczki upiec 23 min (test wykałaczką) w misce do miksowania, zmiksować masło i skrócić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Dodać szczyptę soli, wanilii i cynamonu. Kontynuuj mieszanie, aż do dobrze wymieszanego. Stopniowo dodawać cukier puder po 1 szklance na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. W końcu będziesz miał bardzo grubą lepką mieszaninę. Na najwyższej prędkości miksera, strumień w ciężkiej śmietanie ubijania-wlać ładnie i powoli. Kontynuuj bicie na dużej prędkości, aż lukier będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wierzch posypać cynamonem i cukrem C&H!
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn