Babeczki Z Dyni Klonowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj babeczki z dyni Klonowej. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 212 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sól, odparowane mleko, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Babeczki dyniowe z glazurą klonową, Babeczki Z Klonu Dyniowego Z Siemienia Lnianego, oraz Muffinki Dyniowe Szkliwione Klonem.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, 3/4 szklanki brązowego cukru, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną, przyprawę do ciasta dyniowego i sól.
Ubij jajka, dynię, mleko, olej i 1 łyżkę syropu; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Złóż orzechy pekan.
W małej misce ubij serek śmietankowy, pozostały brązowy cukier i syrop na gładką masę. Delikatnie mieszaj w cieście, aż mieszanina będzie wirowana.
Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem kubki na muffinki do około trzech czwartych.
Połącz składniki polewy;posyp ciasto.
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.