Babeczki Stars and Stripes
Babeczki Stars and Stripes mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ekstraktu z migdałów, betty cake mix, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki Stars and Stripes, Stars and Stripes Torte, oraz Stars and Stripes Parfaits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° (350F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, woda, śmietana, olej, 1/2 łyżeczka ekstraktu migdałowego i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z wiśniami. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdy o dwie trzecie pełne.
Piec 18 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W międzyczasie, w średniej misce, ubić cukier puder, wodę, syrop kukurydziany i 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Łyżka na babeczki, za pomocą tyłu łyżki do rozprzestrzeniania.
Umieść 1 gwiazdkę cukierka na każdej babeczce, jak pokazano. Używając końcówki do pisania, polewaj rurkę w faliste paski na każdej babeczce, aby wyglądała jak flaga. Przechowywać luźno przykryte.