Babeczki Samoa Z Ciemną Czekoladą

Babeczki Samoa Z Ciemną Czekoladą
Babeczki z ciemnej czekolady mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 944 kalorie, 5G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę mąki, mleko kokosowe, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Samoa, Babeczki Samoa, oraz Babeczki Samoa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż standardową patelnię z babeczkami lub babeczkami z 12 wkładkami do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce, ubij razem z mikserem elektrycznym lub ręcznie ubić mieszankę mąki, cukier granulowany, kakao, soda oczyszczona, sól i guma ksantanowa, aż dobrze zintegrowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mleko kokosowe, olej, puree z fasoli, espresso, ocet i ekstrakty i wymieszać na gładką masę. Wchodzisz w czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Napełnij wkładki cupcake 3/4 pełne z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Piec do pieczenia przez, 13 do 15 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Aby złożyć: każdą babeczkę napełnij karmelowym nadzieniem kokosowym, wlewając około 1 łyżkę nadzienia do każdego środka. Wierzch obficie lukrem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
7
Syrop czekoladowy skropić wierzchem lukru. Zakończ babeczki off z dużą szczyptą prażonego kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
8
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Ułóż płatki kokosowe ostatecznie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Piec na złoty kolor, około 20 minut, mieszając co 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
W średnim rondlu umieść cukier kokosowy, margarynę, mleko kokosowe, marantę i sól. Gotować na średnim ogniu, aż do wrzenia. Gotować przez 3 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać wanilii i odstawić na 5 minut. Odstawić 1/4 szklanki karmelu na lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier KokosowyCukier Kokosowy
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Dodać 1/4 szklanki prażonego kokosa do pozostałego karmelu, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
13
Ochłoń. Napełnij woreczek z nadzieniem i odetnij 1/4 cala od końcówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
14
Mikserem mieszamy cukier puder, margarynę, mleko sojowe, sos karmelowy i waniliowy do uzyskania lekkości i puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Zwykła WodaZwykła Woda
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
SoymilkSoymilk
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos

Składniki

2(może być lub przeglądać)maranta trzcinowatamaranta trzcinowata11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipuree z czarnej fasolipuree z czarnej fasoli1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisos karmelowy z nadzieniem karmelowym kokosowymsos karmelowy z nadzieniem karmelowym kokosowym12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWegański syrop czekoladowy, np. marka Da VinciWegański syrop czekoladowy, np. marka Da Vinci1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikakaokakao11 funt cukinii,ekstrakt kokosowyekstrakt kokosowy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier kokosowo-palmowycukier kokosowo-palmowy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka drobno zmielonych orzechów laskowych1 szklanka drobno zmielonych orzechów laskowych2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimieszanka mąki bezglutenowejmieszanka mąki bezglutenowej1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimargaryna niegazowanamargaryna niegazowana227Orzechy dowolne (posiekane)margaryna niegazowanamargaryna niegazowana2Średnia żółta cebula, posiekanado 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki0(może być lub przeglądać)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1(może być lub przeglądać)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimleko sojowemleko sojowe596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisłodzone płatki kokosowe, plus więcej do dekoracjisłodzone płatki kokosowe, plus więcej do dekoracji1(może być lub przeglądać)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwegańskie półsłodkie chipsy czekoladowewegańskie półsłodkie chipsy czekoladowe1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżka musztardy Dijon lub pełnoziarnistej1 łyżka musztardy Dijon lub pełnoziarnistej1(może być lub przeglądać)guma ksantanowaguma ksantanowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn