Babeczki pomarańczowo-Kardamonowe z lukrem waniliowym

Babeczki pomarańczowo-Kardamonowe z lukrem waniliowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 33 porcje z 303 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru, jaj, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pomarańczowe babeczki z lukrem waniliowym, Babeczki Waniliowe Figowe Z Kwiatkiem Pomarańczy Lukier Miodowy, oraz Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe).
Instrukcje
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 163°. lekko spryskaj wnętrza 33 form papierowych sprayem zapobiegającym przywieraniu; ułóż formy na 2 dużych blachach do pieczenia.
Mąkę, zmielony kardamon, proszek do pieczenia i sól przesiać do dużej miski.
W misce ubić jajka, skórkę pomarańczową, wanilię i wodę z kwiatem pomarańczy. Używając miksera elektrycznego, ubij masło w innej dużej misce, aż będzie puszyste. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do dobrze wymieszanego. Ubić w mieszaninie jaj w 3 dodatkach. Ubić w suchych składnikach w 4 dodatkach na przemian z maślanką, od czasu do czasu skrobając miseczkę.
Łyżka 1/3 szklanki ciasta do każdej formy papieru.
Piec babeczki, aż nadmuchane i tester włożony do środka wychodzi czysty, odwracając arkusze po 12 minutach, łącznie około 25 minut (babeczki nie mogą brązowieć na górze).
Przenieść babeczki do stojaków; całkowicie schłodzić.
Pomarańczowe babeczki z lukrem waniliowym. (Może być wykonane z wyprzedzeniem. Ułóż babeczki w głębokich jednorazowych patelniach do pieczenia. Patelnie przykryć folią. Przechowywać w lodówce do 2 dni lub przechowywać w temperaturze pokojowej 1 dzień. Przed podaniem doprowadzić schłodzone babeczki do temperatury pokojowej.)
Udekoruj babeczki mini różami do 4 godzin przed podaniem.
* Ekstrakt Smakowy sprzedawany w sklepach monopolowych oraz w sekcji alkoholowej lub sekcji żywności specjalnej w niektórych supermarketach.