Babeczki pikantne z bekonem i jajkiem
Przepis bekon i jajko pikantne babeczki jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.07 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu po bekon, grands! biszkopty z maślanki, jajka i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!), oraz Pikantne Słodkie Babeczki Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 10-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu o 4 protokół lub aż gotowane, ale nie chrupiące, obracając raz. (Będzie nadal gotować w piekarniku.) Odstawić.
Spryskaj 8 kubków jumbo muffin lub 8 (6-oz) szklanych kubków budyniowych sprayem do gotowania. Oddzielić ciasto na 8 herbatników.
Umieść 1 biszkopt w każdej filiżance muffin, naciskając ciasto trzy czwarte drogi po bokach filiżanek.
Umieścić 2 plastry boczku w każdej filiżance herbatnika, i rozbić jajko na każdym. Doprawić solą i pieprzem.
Piec 25 do 30 minut lub aż białka jaj są ustawione. Poprowadź mały nóż wokół kubków, aby poluzować.