Babeczki Motylkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj babeczek motylkowych. Ten przepis służy 24 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś kolory gruboziarnistego cukru musującego, kolory nonpareils, wafle powlekające i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki Motylkowe, Babeczki Motylkowe, oraz Babeczki Motylkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na pudełku na babeczki.
Linia 2 arkusze ciastek z woskowanym papierem. W małej misce do mikrofalówki, mikrofalowe różowe cukierki topi się na nośniku (50%) 30 sekund, następnie w krokach 15 sekund, aż się stopi; mieszać, aż będzie gładka. Łyżka stopiła cukierki w dużą ozdobną torbę wyposażoną w końcówkę # 5 lub inną małą okrągłą końcówkę. Umieść 8 par skrzydeł motyla (3 cale) na blasze.
Posypać cukrem musującym lub nonpareils. Powtórz z pozostałymi roztopionymi cukierkami, cukrem i nonpareils.
Babeczki Frost z białym lukrem. Z polewą czekoladową, rura rząd kropek w środku każdej babeczki, aby wyglądać jak ciało. Przymocuj skrzydła obok ciała, delikatnie wciskając je w lukier i babeczkę pod kątem 45. Dołącz 2 kawałki lukrecji do anten.