Babeczki Meat Loaf z polewą ziemniaczaną

Babeczki Meat Loaf z polewą ziemniaczaną
Przepis Meat Loaf Cupcakes z puree ziemniaczanym polewa może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 10 minut. Ten przepis służy 18 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonej wołowiny, jajek, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puree Ziemniaczane Meat Loaf, Meat Loaf and Potato Cupcakes, oraz Pieczeń Z Indyka Z Puree Ziemniaczanym I Fasolką Szparagową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 18 regularnych kubków muffin sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
W dużej misce, wymieszać składniki Meat Loaf aż dobrze połączone. Mieszaninę podzielić równomiernie między kubki muffin, mocno naciskając mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Piec 35 do 40 minut lub do termometru mięsa włożonego do środka bochenków czyta 160ºF. Lekko schłodzić w miseczkach muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
4
Podczas pieczenia bochenków, w 3-litrowym rondlu umieść ziemniaki w obficie osolonej zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
5
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować ziemniaki do przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6
Odcedzić; wrócić do rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
7
Dodać masło i 1/4 szklanki mleka; mash aż kremowy i gładki, dodając więcej mleka w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem. Upewnij się, że puree ziemniaczane są kremowe i gładkie, dzięki czemu mogą być piped na bochenki mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
8
Umieść ziemniaki w 10-calowej ozdobnej torbie bez końcówki. Zaczynając od zewnątrz bochenka i ruchem okrężnym, włóż ziemniaki do każdego bochenka mięsa. W razie potrzeby udekoruj dodatkową pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Wyjąć z kubków muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia11
Magazyn