Kokosowe pomarańczowe babeczki Chardonnay mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 608 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę, sól morską, mandarynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki pomarańczowo-kokosowe z lukrem serowo-pomarańczowym, Babeczki Kokosowo-Pomarańczowe, oraz Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kokosa i cukier połączyć z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki Cytrynowej
2
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowe Patelnie cupcake z 24 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W misce, połączyć cukier, olej, jajka, sok pomarańczowy, wino, wanilia, skórka pomarańczowa, i olej cytrynowy i dobrze wymieszać. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać do osobnej miski. Wymieszać suche składniki do mieszaniny soku pomarańczowego tylko do zwilżenia. Złożyć w mandarynki i kokosa. Wypełnij wkładki cupcake 2/3 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Gruszek Pokrojonych W Plasterki, Odsączonych I Posiekanych
Groch Fioletowy
Jak Zazdrość Anioła
Skórka Pomarańczowa
2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu
Posypka W Kształcie Serca
Pokroić Na Kawałki
Cukierki Waflowe Necco
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Posypać polewą na każdej babeczki i piec aż złoty kolor, 17 do 20 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
W przypadku ganache: w szklanej miarce z 2 szklankami podgrzać śmietanę w kuchence mikrofalowej, aż będzie bardzo gorąca, ale nie zagotuje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
6
Wyjmij krem z kuchenki mikrofalowej i dodaj czekoladę. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Ostudzić lekko do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
7
Lukier: w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek masło posmarować solą, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne Nie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-o
8
Dodać 1/2 cukru pudru i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
9
Dodać śmietanę, wanilię i pozostały cukier i ubić do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki Cytrynowej
10
Do złożenia: zmrozić każdą babeczkę szeroką, płaską "poduszką" lukru waniliowego. Każdą górę babeczki zanurzyć w czekoladowym ganache. Natychmiast wymieszaj 3 małe kropki (po około 1/16 łyżeczki) białej czekolady na każdej babeczce. Pociągnij czubek ostrego noża przez każdą kropkę białej czekolady, zaczynając od góry i ciągnąc w dół, tworząc serce.
Składniki, których będziesz potrzebować
50 Czerwonych Mini M&M'sów Lub Gorących Cukierków
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pokroić Na Kawałki
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
11
Posypać jadalne płatki złota na wierzchu każdej babeczki, w razie potrzeby.