Babeczki Kokosowo-Orzechowe

Babeczki Kokosowo-Orzechowe
Przepis Kokosowe babeczki orzechowe mogą zaspokoić Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 4 godziny i 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka masła, śmietany, kokosa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Kokosowo-Orzechowe, Babeczki Kokosowo-Orzechowe, oraz Solone babeczki karmelowe z orzechami kokosowymi kruchą kruszonką i karmelowym masłem szwajcarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą. Śmietanę ubijać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje.
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem do rozpuszczenia. Wymieszać z kokosem, śmietaną i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KokosKokos
WaniliaWanilia
MasłoMasło
4
Umieść folię bezpośrednio na powierzchni kremu; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce, beat ciasto mix, mleko kokosowe, woda i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty. Wymieszać z drobno posiekanymi orzechami pekan. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Piec 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Na babeczkach rozprowadzić krem kokosowy, posypać grubo posiekanymi orzechami pekan. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
BabeczkiBabeczki
KokosKokos
BudyńBudyń
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn