Babeczki Kokosowe Przyjazne Dla Diabetyków
Babeczki Kokosowe przyjazne dla diabetyków to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka kokosa, sól, jajko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Muffinki Żurawinowo-Pomarańczowe (Przyjazne Dla Diabetyków), Babeczki Jagodowo-Pomarańczowe (Przyjazne Dla Diabetyków), oraz Thenga Manga Pattani Sundal, coconut Mango pea salad: Sałatka dla diabetyków.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Spryskaj 12 kubków muffin sprayem do gotowania.
Wymieszać mąkę, cukier, kokos, proszek do pieczenia i sól w dużej misce i zrobić dobrze w środku.
Wymieszać jogurt, jajko, białko jaja, olej roślinny i ekstrakt kokosowy razem w osobnej misce, aż do całkowitego połączenia.
Wlać mieszaninę jaj do dobrze w suchych składników i mieszać tylko do zwilżenia.
Wlać ciasto do przygotowanych kubków muffin, napełniając je 3/4 pełne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 20 protokół.
Natychmiast wyjąć muffinki z patelni.