Babeczki Karmelowo-Jabłkowe
Przepis Caramel Apple Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina i 15 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 289 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka odparowanego mleka, oleju roślinnego, orzeszków ziemnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 180 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Babeczki Karmelowo-Jabłkowe, Babeczki Karmelowo-Jabłkowe, oraz Babeczki Karmelowo-Jabłkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Line 24 kubki na babeczki z wkładkami papierowymi.
Wymieszać ciasto w dużej misce i zalać wodą, olejem roślinnym i jajkami. Z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, beat aż zwilżone i połączone, o 30 sekund. Zwiększ prędkość miksera do średniej i beat przez 2 minuty. Wymieszać z posiekanym jabłkiem i napełnić przygotowane kubki cupcake około 2/3 pełne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko zbrązowieje i drewniana wykałaczka włożona do środka babeczki wychodzi czysta, około 20 minut.
Usuń Patelnie cupcake do stojaka z drutu do ostygnięcia.
Gdy babeczki ostygną, rozpuść karmelki z odparowanym mlekiem w rondlu na małym ogniu, stale mieszając, aż będą gładkie i połączone, około 4 minut.
Na babeczkach rozprowadzić lukier karmelowy i posypać posiekanymi orzeszkami ziemnymi. Włóż drewniany patyk do środka każdej babeczki.