Babeczki kakaowo-marchewkowe z kawałkami białej czekolady
Przepis babeczki kakaowo-marchewkowe z kawałkami białej czekolady jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz soda oczyszczona, olej canolan, brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Babeczki z masłem kakaowym z bitą śmietaną czekoladową i Polewkami z białej czekolady domowej roboty, Babeczki marchewkowe z lukrem z białej czekolady, oraz Czekolada Kakao Jarmuż Chipsy.
Instrukcje
* Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wkładki papierowe umieścić w 24 puszkach na babeczki/muffinki.
Umieść cukier, olej i jajka w mikserze wyposażonym w wiosło i ubijaj, aż dobrze się połączą.
Umieść mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól w osobnej misce i dobrze wymieszaj.
Dodać do mieszaniny oleju, zeskrobać po bokach miski, dodać marchewki i chipsy czekoladowe i ponownie wymieszać. Zeskrobać boki miski.
* Używając 2-uncji łyżki lodów lub czubatej łyżki stołowej, wypełnij przygotowane puszki.
Przełożyć do piekarnika i piec, aż tester wyjdzie czysty, a blaty są lekko wypukłe, 22 do 25 minut.
Ostudzić na patelni przez 5 minut, a następnie przenieść babeczki do stojaka z drutu i odstawić do ostygnięcia.
Przedruk za zgodą Cookies for Kids Cancer: Best
Bake Sale książka kucharska Gretchen Holt-Witte, (C) 2011