Babeczki jagodowo-owsiane to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, płatki owsiane, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Owsiane Jagodowe, Muffinki Owsiano-Jagodowe, oraz Babeczki Owsiane Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 12 regularnych filiżankach do muffinek lub smaruj DNA tylko filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
3
W małej misce wymieszaj jogurt i owies. W dużej misce, wymieszać jajko, olej i brązowy cukier. Wymieszaj mąki, sodę oczyszczoną, cynamon, sól i mieszaninę jogurtu (ciasto będzie grudkowate). Delikatnie wymieszać z jagodami. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Borówki Amerykańskie
Brązowy Cukier
Cynamon
Jogurt
Owies Zwyczajny
Sól
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Piec 18-20 min lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni.