Babeczki Jagodowo-Cytrynowe Meyer

Babeczki Jagodowo-Cytrynowe Meyer
Blueberry-Meyer Lemon Muffins może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis służy 12. 312 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sok z cytryny, jagody i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffinki jagodowe Meyer cytrynowe z polewą Streusel Crumb, Batony Meyer cytrynowo-jagodowe, oraz Meyer Lemon & Blueberry Scones dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej piekarnik do 177°. Pokryj kubki puszki muffin nieprzywierającym sprayem do pieczenia lub szczotkuj obficie roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek (lub w dużej misce, za pomocą ręcznego miksera), masło i cukier śmietanę na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Jajko, śmietanę, skórkę z cytryny i sok wymieszać w małej misce widelcem lub małą trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodaj do kremowanego masła i wymieszać, aż w pełni połączone, o 2 protokół; ciasto pojawi się trochę grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6
Dodaj suche składniki w dwóch partiach, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Zeskrobać boki i dno miski oraz mocowanie wiosła. Użyj gumowej szpatułki, aby złożyć jagody, aby uniknąć ich kruszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Używając miarki do lodów lub dużej łyżki, miarka około 1/3 szklanki ciasta do każdej filiżanki muffin. Podnieś puszkę na muffinki i kilka razy mocno uderzaj o powierzchnię roboczą, aby wyrównać ciasto i uwolnić kieszenie powietrzne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
8
Wierzch każdej muffinki posypać 1/4 łyżeczki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
9
Piec przez 13 minut, następnie obrócić puszkę muffinek i piec przez dodatkowe 13 minut, lub aż wykałaczka włożona w środek muffinki wyjdzie czysta. Schłodzić muffinki na patelni na stojaku chłodzącym przez 15 do 20 minut przed ich wyjęciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
10
Przechowywanie: babeczki można przechowywać do 2 dni w hermetycznym pojemniku lub zamrażać do 2 miesięcy w workach zamrażalniczych Ziploc.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn