Babeczki jagodowe z polewą Streusel
Babeczki jagodowe z polewą Streusel to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Mieszanka cukru, jagód, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Babeczki Jagodowe Z Polewą Streusel, Babeczki jagodowe z polewą Streusel, oraz Babeczki Jagodowe Z Polewą Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1/4 szklanki cukru, 2 1/2 łyżki mąki, i cynamon w misce; pokroić w maśle z blenderem ciasta lub opuszkami palców, aż mieszanina jest kruchy. Odstawić.
Połączyć 1 1/4 szklanki mąki i dalej 5 składników w średniej misce, aż dobrze wymieszane; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć jajko, mleko i olej; dodać do mieszanki mączki kukurydzianej, mieszając tylko do zwilżenia.
Połączyć jagody, 1 łyżka mąki i 1 łyżka cukru, podrzucając delikatnie do warstwy. Złożyć mieszankę jagodową do ciasta. Łyżka ciasto równomiernie do 10 (2 1/2-cala) Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania; posypać mieszaninę cynamonu na ciasto.
Piec babeczki w temperaturze 400 przez 20 minut lub aż lekko rumiane i muffinki wiosna z powrotem po dotknięciu lekko w środku.
Natychmiast wyjąć z patelni.