Babeczki Jagodowe Bezglutenowe

Babeczki Jagodowe Bezglutenowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać bezglutenowe babeczki jagodowe spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 42 minuty. Mieszanka nektaru z agawy, gumy ksantanowej, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezglutenowe, Bezmleczne, Jagodowe Muffinki Owsiane, Carrie S. Forbes - Gingerlemongirl.com: Muffinki Ze Świeżych Jagód Streusel (Bezglutenowe, Bez Kazeiny), oraz Muffinki jagodowe bezmleczne i bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowe 12-cup Muffin cyny z wkładkami papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, gumę ksantanową i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Do suchych składników dodaj olej, nektar z agawy, mleko ryżowe i wanilię i mieszaj, aż ciasto będzie gładkie. Używając plastikowej szpatułki, delikatnie złóż jagody, aż będą równomiernie rozłożone w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Wlać 1/3 szklanki ciasta do każdego przygotowanego kubka, prawie napełniając kubek.
6
Piecz babeczki na środkowej półce przez 22 minuty, obracając patelnię o 180 stopni po 15 minutach. Muffinka lekko odbije się po naciśnięciu, a wykałaczka włożona w środek wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Odstawić babeczki na 15 minut, następnie przełożyć do drucianego stojaka i całkowicie ostudzić. Babeczki przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 42 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn