Babeczki dyniowe z lukrem serowym
Babeczki z dyni z lukrem serowym może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 421 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, wodę, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki czekoladowe z ajerkoniakiem dyniowym z lukrem z serem dyniowym, Babeczki z dyni marchewkowe z lukrem z serem dyniowym, oraz Babeczki dyniowe z lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 F.
Ubij 5 pierwszych składników mikserem, aż do wymieszania; łyżkę do 12 papierowych kubków na muffinki.
W międzyczasie, beat twarożek, masło i wanilia w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Włącz mikser do niskiej prędkości i powoli ubić w cukrze.
Napełnij worek rurowy dużą otwartą końcówką gwiazdy z 1 filiżanką lukru. Przytrzymaj worek rurociągów prosto, rozpocząć lukier od zewnętrznej krawędzi, i rozpocząć wirowanie wokół zewnętrznej krawędzi. Kontynuuj ściskanie ze stałym naciskiem podczas pracy wokół krawędzi babeczki i do środka. Zakończ spiralę w środku, zwolnij nacisk na torbę i pociągnij prosto do góry.
Natychmiast umieść jedną piankę na środku lukru.
Ciesz się w ciągu 3 godzin lub przykryj luźną folią i przechowuj w lodówce.