Babeczki dyniowe z lukrem cynamonowo-serowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Jeśli masz serek philadelphia, olej, krem knudsen, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Dyniowe Z Lukrem Cynamonowo-Serowym, Babeczki Dyniowe Z Lukrem Cynamonowo-Serowym, oraz Babeczki dyniowe z lukrem cynamonowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubij 5 pierwszych składników mikserem do wymieszania; łyżkę do 24 papierowych kubków na muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Piec 20 do 22 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min.; usuń z patelni. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
4
Beat twarożek, masło i wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania. Stopniowo ubić w cukrze. Zmiksuj z cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cynamon
Wanilia
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego