Babeczki dyniowe z lukrem cynamonowo-serowym
Babeczki dyniowe z lukrem cynamonowo-serowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Jeśli masz serek philadelphia, olej, krem knudsen, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Dyniowe Z Lukrem Cynamonowo-Serowym, Babeczki Dyniowe Z Lukrem Cynamonowo-Serowym, oraz Babeczki dyniowe z lukrem cynamonowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Ubij 5 pierwszych składników mikserem do wymieszania; łyżkę do 24 papierowych kubków na muffinki.
Piec 20 do 22 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min.; usuń z patelni. Całkowicie fajne.
Beat twarożek, masło i wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania. Stopniowo ubić w cukrze. Zmiksuj z cynamonem.