Czekoladowe babeczki migdałowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 25. Ten deser ma 233 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz olej roślinny, Devil ' s Food Cake mix, kakao i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki czekoladowe z lukrem kokosowym {babeczki migdałowe Joy}, Gorące Czekoladowe Babeczki Z Mąki Migdałowej, oraz Babeczki Czekoladowo-Migdałowe Malinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Włóż papierowe wkładki do 20 kubków na muffinki; odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Zmiksuj pastę migdałową w średniej wielkości misce do mieszania. Rezerwa 2 łyżki prażonych migdałów, i wrzucić Pozostałe migdały z pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Migdałowa
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
4
W osobnej misce, ubić ciasto mix i następne 4 składniki przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym 30 sekund lub aż połączone. Zeskrobać boki miski z łopatką, i pokonać ze średnią prędkością 1 1/2 do 2 minut lub aż ciasto jest gładkie i zagęszczony. Wymieszać 3/4 szklanki ciasta do mieszanki pasty migdałowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Migdałowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Łyżka około 2 łyżki pozostałego ciasta do każdej wkładki cupcake. Top każdy z łyżką wypełnioną mieszanką pasty migdałowej. Wierzch równomiernie z pozostałym cieście (około 2 łyżki stołowe na wkładkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Migdałowa
Pokroić Na Kawałki
6
Piec w temperaturze 350 przez 19 do 23 minut lub aż drewniany kilof wstawiony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Ostudzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
8
Wyjąć z patelni i ostudzić co najmniej 15 minut.
9
Polewa czekoladowo-migdałowa równomiernie na babeczkach. Delikatnie wciśnij zarezerwowane migdały do ciepłej glazury. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku do 3 dni, do tygodnia w lodówce lub (nieszkliwione) do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)