Babeczki Czekoladowe Wysokie

Babeczki Czekoladowe Wysokie
Przepis czekoladowe wysokie babeczki może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 430 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka słodowanych kulek mlecznych, Holenderskie kakao procesowe, drobny cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Czekoladowe Wysokie, Valentine ' s Surprise Chocolate High Hat Cupcakes, oraz Wysokobiałkowe babeczki czekoladowe z lukrem z masła orzechowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Połącz kakao i 2 szklanki wrzącej wody w dużej żaroodpornej misce, mieszając do wymieszania i gładkiej; całkowicie ostudzić. Masło ubić mikserem, aż będzie kremowe; stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką kakaową, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z ekstraktem z czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z CzekoladyEkstrakt Z Czekolady
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
5
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
6
Piec przez 12 do 15 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Aby przygotować ganache, gotuj krem w ciężkim rondlu nonaluminum na średnim ogniu, często mieszając, aż zacznie się para (nie gotować); usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Czekoladę umieścić w szklanej misce. Powoli dodawać gorącą śmietanę do czekolady, ubijając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści i dobrze wymieszać. Mieszanina zagęszcza się w miarę schładzania. Sprawia, że około 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Wypełnij każdą babeczkę czekoladowym Ganache. Aby wypełnić babeczki, włóż koniec drewnianej łyżki lub kołka do środka babeczki, aby zrobić dziurę. Wypełnij plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym nadzieniem. Użyj nożyczek lub nożyc kuchennych, aby przeciąć około 1/4 cala z jednego rogu torby; włóż torbę do otworu w babeczce. Ściśnij delikatnie, aż nadzienie znajdzie się na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
10
Aby przygotować lukier czekoladowy, pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
11
Każdą babeczkę zamrozić polewą czekoladową za pomocą metalowej końcówki nr 2D.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
12
Skropić każdy ciepłym czekoladowym Ganache, a na wierzch 1 słodowaną kulką mleczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana, Wiśnie Maraschino I Kruszone Kulki Mleczne Ze SłoduBita śmietana, Wiśnie Maraschino I Kruszone Kulki Mleczne Ze Słodu
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn