Babeczki bananowe Mari

Babeczki bananowe Mari mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, olej roślinny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 134 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, oraz Babeczki bananowe z masłem orzechowym z lukrem bananowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Posmaruj 14 filiżanek muffinek.
Lekko ubić banany i biały cukier razem w misce, aż będzie gładka; dodać jajka, jeden po drugim, aż włączone. Ubić w oleju roślinnym, aż dobrze wymieszane, 1 do 2 minut. Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną i maślanką; dobrze wymieszać. Złożyć w orzechach pekan.
Do przygotowanych muffinek wlać ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek babeczki wyjdzie czysta, 20 do 30 minut.
Babeczki posypać cukrem cukierniczym.