Babcie piernikowe naleśniki
Naleśniki z piernika babci mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz zmielony imbir, sodę oczyszczoną, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 33%. Spróbuj Naleśniki z twarożkiem babci z syropem z krwawej pomarańczy, Piernikowe Naleśniki, oraz Piernikowe Naleśniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, imbir i cynamon ubić w misce; odstawić. Ubić jajko w osobnej misce z wanilią i melasą, aż będzie gładkie.
Trzepaczka w wodzie aż do całkowitego włączenia. Mieszaj mieszaninę mąki z mieszaniną melasy, aż po prostu połączysz-kilka grudek jest w porządku.
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu. Upuść ciasto za pomocą dużych łyżek na patelnię i gotuj, aż utworzą się pęcherzyki, a krawędzie będą suche. Flip, i gotować, aż rumiane z drugiej strony. Powtórz z pozostałym ciasto.