Baba Gha-Hummus

Baba Gha-Hummus
Baba Gha-Hummus to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kolendrę, bakłażan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Baba Ganoush Hummus, Baba z rumem, oraz Hummus marynowana Sałatka z grillowanego kurczaka z sosem Hummus-Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przekłuć bakłażana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
3
Umieść bakłażana na patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w 375 przez 30 minut lub do miękkości. Ostudzić i obrać; wyrzucić skórę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Połączyć bakłażan, tahini, i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
TahiniTahini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn