Bażant i dziki ryż to bezmleczny dodatek. Jedna porcja zawiera 261 kalorii , 12 g białka i 8 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,1 dolara za porcję przepis ten pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką grzyby, zagęszczoną zupę krem z grzybów, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 43% . Podobne przepisy obejmują California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap With Crunchy Ricotta Cheese , Colorful Wild Rice Salad i Herbed Vegetables In A Feta Quiche With A Wild Rice Crust .
Instrukcje
1
W dużym rondlu wymieszaj pierwsze dziewięć składników; doprowadź do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
W międzyczasie wsyp mąkę do rękawa do pieczenia i potrząśnij, aby mąka ją pokryła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
3
Umieść rękaw do pieczenia w naczyniu o wymiarach 13 x 9 cali; dodaj boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
4
Posyp boczek ryżem i pieczarkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz