B-52 bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kokos, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}, oraz Peanut Butter Caramel Shortbread Bars {millionaire bars} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić skórkę, roztopić 1 szklankę masła w ciężkim rondlu na małym ogniu i ubić cukier, kakao i jajka. Wymieszaj likier kawowy i stale ubijaj, aż mieszanina zgęstnieje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Kawowy
Masło
Kakao W Proszku
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
2
Wymieszać okruchy krakersów z kokosem i orzechami włoskimi w misce i wymieszać z mieszaniną kakao. Nasmaruj kwadratowe naczynie lub linię o wymiarach 9x13 cali smarowanym papierem woskowanym i zapakuj mieszaninę okruchów na dno naczynia. Przechowywać w lodówce skorupę podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Kokos
Orzechy Włoskie
Kakao W Proszku
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Umieść 1/2 szklanki masła, cukru cukierniczego, proszku budyniowego i likieru Irish cream w misce i ubijaj mikserem elektrycznym, aż mieszanina będzie gładka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Puder Budyniowy
Likier śmietankowy
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Miska Do Mieszania
4
Rozłóż nadzienie na skórce i przechowywać w lodówce naczynie, aż nadzienie ustawi, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Roztopić kawałki czekolady i 2 łyżki masła w górnej części podwójnego kotła na gorącej wodzie, mieszając, aż mieszanina będzie gładka i dobrze wymieszane. Wymieszać z likierem pomarańczowym i skropić nadzienie nadzieniem kremem, aby całkowicie pokryć. Włożyć naczynie do lodówki i schłodzić, aż polewa stwardnieje, co najmniej 1 godzinę. Aby wyciąć, Uruchom ostry nóż pod gorącą wodą i przetnij pręty podgrzewanym nożem, podgrzewając nóż w razie potrzeby.