Azjatyckie Zawijasy Z Łososia
Azjatyckie wrapy z łososia mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, chrzan, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Asian Grillowany łosoś ananas i ryż sałata okłady, Okłady Z Sałaty Azjatyckiej, oraz Azjatyckie Okłady Ze Steków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj migdały i czosnek; smażyć 3 protokół lub do tosty. Łyżkę do średniej miski. Powrót do patelni na średnim ogniu.
Pieprz posypać równomiernie po obu stronach ryby.
Dodaj rybę na patelnię i gotuj 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, testując widelcem. Połamać ryby na kawałki.
Dodać ryby i kasztany wodne do mieszaniny migdałów w misce.
Połączyć sos hoisin i dalej 3 składniki w małej misce; dobrze wymieszać.
Dodaj 1/4 szklanki mieszanki sosu hoisin do mieszanki ryb, podrzucając delikatnie do herbu.
Rozłóż pozostałą mieszankę sosu hoisin równomiernie na tortillach. Łyżka 1 szklanka kapusty i 1 1/4 szklanki mieszanki łososia równomiernie w dół środka każdej tortilli; zwinąć.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.