Azjatyckie wontony wieprzowe z Hatfield®

Azjatyckie wontony wieprzowe z Hatfield®
Azjatyckie wontony wieprzowe z Hatfield® wymagają około 55 minut od początku do końca. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 552 kalorie. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz sos teriyaki, skrobię kukurydzianą, kasztany wodne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 21%. Spróbuj Poważnie Azjatyckie: Duże Wontony, Tatar Azjatycki Z Tuńczyka Z Chrupiącymi Wontonami, oraz Wontony wieprzowe z grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wieprzowinę mieloną i 11 kolejnych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2
Cut corners from wonton skins to form circles. Upuść 1 łyżeczkę mieszanki na środek każdej skóry. Zbierz boki skóry, pozwalając ciasta pleść naturalnie. Lekko ściśnij środek, dotykając dna na płaskiej powierzchni, aby stała prosto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
3
Zagotować wodę i dodać wontony. Gotować 12-15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn