Azjatyckie Ciasta Rybne
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis służy 35 i kosztuje 59 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, szczypiorku, kasztanów wodnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasta rybne z azjatyckim kęsem, Azjatyckie ciasta rybne z domowym sosem Teriyaki, oraz Azjatyckie Ciasta Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Pat ryby suche.
Umieścić każdy filet na dużym kawałku wytrzymałej folii.
Wymieszać sól, kolendrę i 1/2 łyżeczki. cayenne; posypać rybą. Wierzch z imbirem i limonkami. Fold folii na ryby; foka.
Umieścić na blasze do pieczenia; pieczeń, aż ryba jest gotowane przez, 12 do 18 protokół.
Wyjąć rybę z folii; ostudzić. Wyrzucić limonki i imbir; filety osuszyć. Płatki ryb widelcem.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Wymieszaj białka, kasztany wodne, kolendrę, szczypiorek, szalotkę, sok z limonki, sos ponzu i pozostałą 1/4 łyżeczki. cayenne z rybą. Złożyć w 1/2 szklanki plus 2 łyżki. panko. Uformuj 16 ciast, używając 1/4 szklanki mieszanki rybnej dla każdego. Pozostałe panko umieść w płytkiej misce. Zagrzebać każdy tort w panko.
Umieścić ciasta na blasze do pieczenia; schłodzić przez 30 minut.
Ciepła 1 Łyżka. olej w patelni nonstick na średnim ogniu. Gotuj ciasta partiami, aż będą złote, około 4 minut na stronę. Wytrzyj patelnię między partiami; dodaj olej w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir.
![]()