Azjatycki Stek Z Grilla

Azjatycki Stek Z Grilla
Azjatycki stek z grilla jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 17 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka azjatyckiego sosu barbecue, stek z flanki, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Koreański Stek Z Grilla, Szybki Stek Z Grilla, oraz Stek Z Flanki Z Balsamicznym Sosem Barbecue.

Instrukcje

1
Umieść stek w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; polej mięso sosem barbecue, zmieniając się w płaszcz. Przykryć i marynować co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Stek Z FlankiStek Z Flanki
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Usuń mięso z marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
3
Marynatę umieścić w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia i odstawić.
5
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej
6
Umieścić mięso na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; przykryć i grillować od 6 do 8 minut z każdej strony lub do czasu, aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej
7
Przełożyć na półmisek; odstawić na 2 do 5 minut.
8
Pokroić po przekątnej na cienkie plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
9
Posypać zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
10
Podawać z zastrzeżoną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 35 dolarów za butelkę.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn