Azjatycki Stek Z Grilla
Azjatycki Grillowany stek z boku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 366 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony imbir, stek z flanki wołowej, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Stek Azjatycki, Grillowany Stek Azjatycki, oraz Grillowany Stek Azjatycki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek Score po obu stronach z płytkimi cięciami poprzecznymi; umieścić w płytkim naczyniu.
Pozostałe składniki wymieszać, polać stekiem. Obróć, aby równomiernie pokryć obie strony steka. Przechowywać w lodówce 2 godziny marynować.
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Wyjąć stek z marynaty, wyrzucić marynatę. Grillowany stek 8 do 10 min. z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Odstawić 5 min. przed krojeniem ziarna na cienkie plasterki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.