Azjatycki SOS limonkowo-kolendrowy do łososia

Azjatycki SOS limonkowo-kolendrowy do łososia
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Azjatycka limonka i sos kolendrowy do łososia może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kolendry, sok z limonki, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Paluszki rybne Azjatyckie z sosem Kolendrowo-limonkowym, Patelnia Pieczony łosoś z kremowym sosem Cilantro Lime, oraz Hamburgery Z Łososia Azjatyckiego Z Pikantnym Sosem Imbirowo-Limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać sok z limonki, sos sojowy i cukier, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sos SojowySos Sojowy
KolendraKolendra
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Raats Original Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Original Chenin jest wytwarzany bez użycia dębu, aby zachować "oryginalny", żywy charakter owocu fesh. Jest pełen soczystych smaków ananasa, golden delicious jabłek i cytrusów, z nutami imbiru, wiciokrzewu i kwiatu pomarańczy oraz pięknej mineralności. Ta jasna, smaczna oferta od mistrza Chenin Bruwer Raats rywalizuje z najlepszą Doliną Loary Chenin."Naprawdę czyste wykończenie, z białymi brzoskwiniami, wiciokrzewem i nutami mineralnymi, które prowadzą przez długie, dobrze zdefiniowane wykończenie. Jest tu też wielka chrupiąca kwasowość."Wine Spectator89 punktów
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn