Azjatycka zupa wieprzowo-makaronowa

Azjatycka zupa wieprzowo-makaronowa to bezmleczne przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 273 kalorie, 27g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz czapki z grzybami shiitake, wodę, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Azjatycka zupa wieprzowo-makaronowa, Azjatycka zupa wieprzowo-makaronowa, oraz Azjatycka wieprzowina, pieczarki i makaron Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 9 składników zagotować w dużym rondlu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Posypać wieprzowinę pieprzem; umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 7 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia. Lekko ostudzić; wieprzowinę pokroić w paski.
Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia; dodać makaron soba. Gotować 6 minut lub do miękkości. Wymieszać z wieprzowiną, octem i olejem.