Azjatycka Sałatka Szpinakowa Z Pomarańczą I Awokado
Azjatycka Sałatka szpinakowa z pomarańczą i awokado to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka szalotki, liście szpinaku baby, pępek pomarańczowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Azjatycka Sałatka szpinakowa z pomarańczą i awokado, Sałatka Ze Szpinakiem Z Krewetkami Kokosowymi I Azjatycką Pomarańczą I Awokado, oraz Sałatka szpinakowa z awokado i pomarańczą.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc]()
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.