Azjatycka Sałatka Jagodowo-Wołowa
Need a dairy free main course? Azjatycka Sałatka jagodowo-wołowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 4,69 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ząbków czosnku, truskawek, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatycka sałatka wołowa, Azjatycka Sałatka Wołowa, oraz Azjatycka Sałatka z wołowiną i Bok Choy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać 1/2 łyżeczki pieprzu na wołowinę; natrzeć wołowinę czosnkiem. Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać wołowinę; gotować 2 protokół lub aż rumiane, obracając od czasu do czasu. Gotować na średnim ogniu 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając po 3 minutach.
Wyjąć z patelni; odstawić 5 minut.
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala; odstawić.
Wymieszać truskawki i 4 kolejne składniki (truskawki przez imbir) w blenderze; procesować do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić.
Połączyć makaron, olej, sól, i 1/8 łyżeczka pieprzu; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka 1 szklanka mieszanki makaronu na każdym z 2 talerzy; top każdy z 1 szklanka szpinaku. Ułóż plastry wołowiny równomiernie na szpinaku; łyżka 1/3 szklanki sos truskawkowy nad każdą sałatką.