Awokado Z Grilla
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Grillowane awokado może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 2G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.02 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oliwy z oliwek, płaskie liście pietruszki, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Grillowany Tost Caprese z serem Burrata + grillowane awokado, Awokado Z Grilla, oraz Grillowane awokado z imbirem Miso.
Instrukcje
Ćwierć awokado i usunąć nasiona. Doprawić solą i pieprzem do smaku, posmarować olejem z pestek winogron. Grilluj plastry awokado na pośrednim ogniu, pozostawiając niezakłócony przez pierwsze 2 do 4 minut lub tak, aby przyprawy zintegrować się z powierzchnią i umożliwić rozpoczęcie procesu karmelizacji. Następnie odwróć awokado, zdejmij z grilla i pozwól odpocząć.
Przez otwór paszowy uruchomionego blendera dodać, 1 na raz, ocet, sól, czarny pieprz, musztarda, pietruszka, i czosnek. Pozostawiając Blender uruchomiony dodać oliwę z oliwek przez otwór paszowy w powolnym, cienkim strumieniu.
Podawać grillowane awokado z wystarczającą ilością dressingu, aby pokryć i udekorować świeżymi gałązkami pietruszki.