Awokado Z Grilla

Awokado Z Grilla
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Grillowane awokado może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 2G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.02 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oliwy z oliwek, płaskie liście pietruszki, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Grillowany Tost Caprese z serem Burrata + grillowane awokado, Awokado Z Grilla, oraz Grillowane awokado z imbirem Miso.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ćwierć awokado i usunąć nasiona. Doprawić solą i pieprzem do smaku, posmarować olejem z pestek winogron. Grilluj plastry awokado na pośrednim ogniu, pozostawiając niezakłócony przez pierwsze 2 do 4 minut lub tak, aby przyprawy zintegrować się z powierzchnią i umożliwić rozpoczęcie procesu karmelizacji. Następnie odwróć awokado, zdejmij z grilla i pozwól odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Przez otwór paszowy uruchomionego blendera dodać, 1 na raz, ocet, sól, czarny pieprz, musztarda, pietruszka, i czosnek. Pozostawiając Blender uruchomiony dodać oliwę z oliwek przez otwór paszowy w powolnym, cienkim strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Podawać grillowane awokado z wystarczającą ilością dressingu, aby pokryć i udekorować świeżymi gałązkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia19
Magazyn