Awokado Z Grilla

Awokado Z Grilla
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Grillowane awokado może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 2G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.02 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oliwy z oliwek, płaskie liście pietruszki, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Grillowany Tost Caprese z serem Burrata + grillowane awokado, Awokado Z Grilla, oraz Grillowane awokado z imbirem Miso.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Ćwierć awokado i usunąć nasiona. Doprawić solą i pieprzem do smaku, posmarować olejem z pestek winogron. Grilluj plastry awokado na pośrednim ogniu, pozostawiając niezakłócony przez pierwsze 2 do 4 minut lub tak, aby przyprawy zintegrować się z powierzchnią i umożliwić rozpoczęcie procesu karmelizacji. Następnie odwróć awokado, zdejmij z grilla i pozwól odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Przez otwór paszowy uruchomionego blendera dodać, 1 na raz, ocet, sól, czarny pieprz, musztarda, pietruszka, i czosnek. Pozostawiając Blender uruchomiony dodać oliwę z oliwek przez otwór paszowy w powolnym, cienkim strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Podawać grillowane awokado z wystarczającą ilością dressingu, aby pokryć i udekorować świeżymi gałązkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia19
Magazyn