Awokado - pieczona kukurydza Pico de Gallo
Awokado - Prażona kukurydza Pico de Gallo jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów, kukurydza uszna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana uliczna Sałatka kukurydziana z krewetkami z masła kolendrowego, Pico de Gallo i przecierem z awokado, Tacos wieprzowe z prażoną kukurydzą, Pico de Gallo i hiszpańskim ryżem, oraz Avocado Pico de Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj kukurydzę olejem. Grill na średnim ogniu 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż chrupiące-przetargu. Ostudzić i usunąć pestki.
Połącz kukurydzę, pomidory i cebulę. Wymieszaj sok z limonki i delikatnie złóż awokado pokrojone w kostkę. Sól do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.