Awokado, czerwona cebula i kanapki Prosciutto
Awokado, czerwona cebula i kanapki Prosciutto to bezmleczne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jędrne dojrzałe awokado, cukier, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane kanapki Prosciutto-Cheddar z konfiturą cebulową, 7 sposobów na rozjaśnienie kanapek (Indyk, Prosciutto i Avocado Panini), oraz Otwarta Prosciutto, świeża Ricotta i kanapki z marmoladą z czerwonej cebuli.
Instrukcje
W 1-do 2-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 1 szklankę wody i cukru do wrzenia.
Dodać ocet i cebulę i od czasu do czasu mieszać, aż ponownie się zagotuje.
Wyjąć z ognia i ostudzić, około 30 minut.
W międzyczasie rozłóż majonez na grzance i ułóż każdy plasterek, majonez bokiem do góry, na talerzu. Ułóż połowę prosciutto, następnie połowę awokado, na każdym kromce tostów.
Cebulę dobrze odcedzić i połówki na każdej otwartej kanapce.
Posypać solą i pieprzem. Jedz nożem i widelcem.