Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać niesamowite Pulled Pork BBQ spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.58 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 568 kalorii, 53g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku w proszku, sos worcestershire, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker BBQ Pulled Pork, Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić wieprzowinę w powolnej kuchence i doprawić do smaku czosnkiem w proszku, przyprawą do drobiu, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Dodaj ćwiartowaną cebulę, jabłko i 3 łodygi selera.
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
6
Przygotuj sos barbecue podczas gotowania wieprzowiny. Roztopić masło w dużym rondlu lub małym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; gotować i mieszać 2 szklanki selera i 1 1/2 szklanki cebuli, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Dodaj ketchup, woda, ocet, brązowy cukier, sos Worcestershire, musztarda, płynny dym, i 1 łyżka czosnku w proszku; wymieszać. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest zagęszczony, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
8
Na rozdrobnioną wieprzowinę polać sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Wieprzowina Ciągnięta
9
Kontynuuj gotowanie wieprzowiny na małym ogniu, aż smaki się połączą, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około