Austriackie Ciastko Brzoskwiniowe
Austriackie ciastko brzoskwiniowe to Wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz brandy, zmielony cynamon, proszek do pieczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 19%. Podobne przepisy to Austriackie ciasteczka brzoskwiniowe II, Cookie Peach Crisp, oraz Płatki Owsiane Ciastko Brzoskwinia Cobbler.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (170 Stopni C).
Połączyć cukier, olej, mleko, jajka, proszek do pieczenia i wanilia w dużej misce. Zmiksować w wystarczającej ilości mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Zwiń w kulki wielkości orzecha włoskiego.
Miejsce na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek
Piec przez 15-20 minut. Ciasteczka będą blade.
Wyjąć do stojaka do ostygnięcia.
Wydrąż centrum ciastek. Okruchy rezerwowe.
Połącz 2 szklanki okruchów, konfitury, migdały, serek śmietankowy, herbata instant w proszku, brandy i cynamon.
Wymieszać do wymieszania.
Napełnij ciasteczka mieszanką okruchów. Naciśnij 2 ciastka razem, aby utworzyć brzoskwinię.
Posmaruj lekko brandy lub wodą i zanurz jedno miejsce w czerwonym cukrze, aby się zarumienić i zwinąć całe ciastko w cukier pomarańczowy. Top z lukrem liść lub kupić plastikowe liście brzoskwini.