Austriackie ciasteczka brzoskwiniowe II

Austriackie ciasteczka brzoskwiniowe II
Austrian Peach Cookies II może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 48. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka rumu, ekstraktu waniliowego, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Austriackie ciasteczka brzoskwiniowe II, Austriackie Ciasteczka Orzechowe, oraz Austriackie Ciasteczka Rugelach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietana razem masło i 1 szklanka cukru, aż będzie gładka. Ubić jajka, po jednym na raz, następnie wymieszać z wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, wymieszać ze śmietaną na przemian z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
4
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki i umieść kulki 1-calowe od siebie na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka zaczną brązowieć na dnie. wyjąć z blach do pieczenia i ostudzić na stojakach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Gdy ciasteczka są całkowicie chłodne, wyrzeźb otwór w płaskiej stronie każdego ciastka za pomocą małego noża. Zachowaj okruchy. W żaroodpornej misce roztopić czekoladowe chipsy w kuchence mikrofalowej lub na patelni z gotującą się wodą. Często mieszaj, aż będzie gładka. W średniej misce wymieszaj roztopioną czekoladę, dżem morelowy, mielone pekany, rum i zarezerwowane okruchy, aż dobrze się wymieszają. WypeĹ 'niÄ ‡ wyciÄ ™ te Ĺ" rodki ciasteczek mieszaninÄ ... czekoladowÄ ... i przykleiÄ ‡ dwa ciastka razem z bokami nadzienia, aby uformowaÄ ‡ brzoskwiniowy ksztaĹ ' t.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Dżem MorelowyDżem Morelowy
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WodaWoda
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
NóżNóż
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
7
Pozostałą filiżankę cukru podzielić na dwie miseczki. Jedna miska powinna zawierać 1/4 szklanki i 3/4 szklanki w drugiej. Kolor małej miseczki z czerwonym kolorem, pracując go palcami. Kolor drugiej miski z żółtym kolorem i dodać szczyptę czerwonego cukru do niego, aby brzoskwiniowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Posmaruj każde ciastko wodą i zwiń je najpierw w żółtym cukrze, a następnie zanurz część w czerwonym cukrze, aby uzyskać rumieniec. Włóż plastikowe zielone łodygi do góry, aby uzyskać realistyczny efekt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
WodaWoda
RolkaRolka
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn